
Як приготувати сирну паску з желатином: рецепт
1. Сир перетираємо через сито, перемішуємо його зі сметаною, вершками, розм’якшеним вершковим маслом, цукровою пудрою і дрібкою солі. Додаємо ваніль і перемішуємо.
2. Желатин заливаємо водою, перемішуємо і залишаємо, щоб він набряк і загус. Після цього підігріваємо желатин, щоб він розчинився, але не кип’ятимо! Вливаємо желатин в сир і перемішуємо.
3. У сирну масу додаємо цукати.
4. Складаємо вдвічі марлю, добре змочуємо водою і віджимаємо, щоб вона була волога. Спеціальну форму для паски застилаємо марлею і викладаємо туди сирну масу з цукатами. Накриваємо марлею, ставимо зверху тарілку і вантаж і відправляємо в холодильник на 3 години.
5. Через 3 години перевертаємо сирну паску з цукатами на тарілку, акуратно знімаємо форму і марлю.
Сирна паска з желатином готова!
Читайте також: