Сирна паска — рецепт з фото покроково
Продукти для паски
1. Заливаємо желатин невеликою кількістю води (вона його має тільки покрити) і залишаємо на 15-20 хвилин, щоб набряк
Читайте також: Паска від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
2. Взбиваємо яйця з цукром добіла
3. Нагріваємо молоко та виливаємо в нього яєчно-цукрову суміш
4. Заварюємо крем на маленькому вогні, постійно помішуючи. Він повинен загуснути
Не перетримуйте крем на вогні, інакше він розшарується
5. Знімаємо крем з вогню та додаємо масло
6. Кладемо набряклий желатин і перемішуємо, поки желатин і масло не розтопляться
7. Додаємо крем в сир та добре перемішуємо
8. Кладемо родзинки та шматочки шоколаду
9. Викладаємо сирну масу у форму для паски та ставимо в холодильник до застигання
10. Знімаємо формочку та прикрашаємо паску цукатами
Сирна паска готова!
Читайте також: Паска царська