Якщо ви приготували самогон за рецептом Алли Ковальчук, то в якості закуски ідеально згодиться пікантне сало від Ігоря Місевича.

Інгредієнти:

сало500 г
часник6 зубчиків
сіль2 ст. л.
паприка2 ст. л.
кріп10 г
петрушка10 г
соняшникова олія – 50 мл

06ee40b8fa727adc66516a0525f293ff-640x480Приготування:

Сало розрізати «книжкою». Часник почистіть і подрібніть. Приготуйте червону суміш: змішайте паприку з сіллю, олією і часником. Приготуйте зелену суміш: зелень подрібніть і змішайте з часником і сіллю.

В одну половину «книжки» викладіть червону суміш, а в іншузелену. Сало загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 20 хвилин, потім розгорніть і наріжте.

от admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *