Якщо ви приготували самогон за рецептом Алли Ковальчук, то в якості закуски ідеально згодиться пікантне сало від Ігоря Місевича.
Інгредієнти:
сало – 500 г
часник – 6 зубчиків
сіль – 2 ст. л.
паприка – 2 ст. л.
кріп – 10 г
петрушка – 10 г
соняшникова олія – 50 мл
Сало розрізати «книжкою». Часник почистіть і подрібніть. Приготуйте червону суміш: змішайте паприку з сіллю, олією і часником. Приготуйте зелену суміш: зелень подрібніть і змішайте з часником і сіллю.
В одну половину «книжки» викладіть червону суміш, а в іншу – зелену. Сало загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 20 хвилин, потім розгорніть і наріжте.