Як приготувати паску без дріжджів — рецепт

  1. Ізюм промиваємо, просушуємо і посипаємо борошном
  2. Паперові форми для пасок змащуємо маслом
  3. Просіваємо борошно
  4. Натираємо цедру
  5. Додаємо в кефір соду і розмішуємо

    Соду можна замінити розпушувачем (4 ч.л.), в такому випадку його потрібно змішати з борошном

  6. Топимо масло і додаємо до нього цукор, ванільний цукор і цедру
  7. Додаємо до масла кефір і перемішуємо
  8. З’єднуємо борошно та кефір, додаємо ізюм і розмішуємо. Тісто має вийде не дуже рідким
  9. Наповнюємо формочки тістом на 1/2 або 2/3 висоти, ставимо на деко на відстані та поміщаємо в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.

Готову, ще теплую паску змащуємо глазур’ю: для цього змішуємо всі складові та трохи проварюємо, помішуючи.

Читайте також: 

от admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *