Як приготувати панеттон

Читайте також: Паска в хлібопічці

  1. Дріжджі розводимо в теплій воді і додаємо трохи цукру.
  2. Залишаємо опару в теплому місці на 15-20 хвилин, щоб дріжджі почали «грати».
  3. Додаємо в готову опару жовтки, йогурт, розм’якшене вершкове масло, ваніль, лимонну цедру, дрібку солі і починаємо поступово вводити борошно.
  4. Замішуємо м’яке, еластичне тісто і залишаємо на годину в теплому місці, щоб воно підійшло.
  5. Сухофрукти посипаємо цукровою пудрою і, коли тісто підійде, вводимо.
  6. Викладаємо майбутній панеттоне в форму для випікання.
  7. Залишаємо, щоб тісто ще раз підійшло (воно має піднятися до країв форми).

Випікаємо панеттон 45 хвилин при температурі  175°С. Подаємо охолодженним.

Читайте також: 

Великдень 2022 – рецепти

Як приготувати панеттон — відеорецепт

от admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *