Як приготувати олександрійську паску: рецепт

1. Яйця злегка збиваємо, масло ріжемо шматочками, змішуємо з теплим молоком, цукром, дріжджами і залишаємо в теплому місці на 8-12 годин (можна на ніч).

2. Потім всипаємо 1 ч.л. солі, 200 гр. запарених родзинок, 2-3 пакетики ванільного цукру, борошно. Вимішуємо м’яке тісто (борошна піде приблизно 2 кг), вмочуючи руки в соняшникову олію.

3. Ставимо на розстійку на годину-півтори, поки тісто не збільшиться вдвічі, після чого заповнюємо 1/3 частину формочок, чекаємо поки підійде майже до країв і випікаємо при температурі 180 градусів до готовності. Верх пасок, що охололи змащуємо білковим кремом, прикрашаємо.

Читайте також: 

Всі рецепти на Великдень 2022

от admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *